İstanbul Üniversitesi Mezuniyet Töreni

Tarih 10 Tem, 2009  | 2.779 izlenme |   Kategori: Yazılarım | | Paylaş

İstanbul Üniversitesi her zaman olduğu gibi yine bomba gibi bir atmosferde mezuniyet törenini gerçekleştirdi.iu_mezuniyet_omerfatihyilmaz Bu yıl Sütlüce Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İ.Ü Mühendislik fakültesi mezuniyet töreninin eleştirilecek yönleri de yok değil. Toplam 13 bölümden binlerce öğrenciye temsili diplomalar dağıtıldı. İşte mezuniyet gününde bazı kareler.

iu_mezuniyet_omerfatihyilmaz1

iu_mezuniyet_omerfatihyilmaz2
iu_mezuniyet_omerfatihyilmaz3

mavi marmara, 31 mayıs, özgürlük filosu, freedom flotilla

Bu girdiye toplam 3 yorum yapılmış

  1. çiğdem  |   Şu tarihte Temmuz 15th, 2009 ve şu saatte 21:24 gönderildi.

    uzun zamandır uğrayamıyordum bloguna :) bu süre içinde fazla bişey yazmamışsın, kendi adıma sevindirici bir durum. Kısmetse seneye bende resmen mezun olacağım :)

  2. OFY  |   Şu tarihte Temmuz 15th, 2009 ve şu saatte 21:26 gönderildi.

    İstediğin zaman uğrayabilirsin :) Bende bayadır yaz(a)mıyordum zaten. İnş hayırlı bir şekilde mezun olursun :)

  3. Kemal Ahi  |   Şu tarihte Kasım 14th, 2009 ve şu saatte 02:53 gönderildi.

    Kesinlikle öğretim üyelerine en çok yakışan ve onlara özgü meslek kıyafeti cübbedir.Kesinlikle bütün ülkelerdeki öğretim üyeleri cübbe giymeli!Kesinlikle hukukçulardan sonra üniversite hocalarına en çok yakışan ve onlara özgü olan meslek kıyafeti cübbe olmalı.Devamlı her boya ve bedene göre cübbe üretilmeli!Bu konuda çok ciddiyim.